(+40) 773 376 308

Corectii diferentiale RTK si DGNSS

Sistemele complementare de poziĊ£ionare sunt un factor determinant pentru atingerea de precizii de pozitionare de nivel decimetric sau centimetric. Aceste sisteme sunt capabile sa ofere informatii suplimentare, pe langa cele receptionate direct de lasatelitii GNSS astfel, necesare receptorului pentru a reduce eroarea de pozitionare. In functie de nivelul de precizie, aceste sisteme pot fi de tip D-GNSS (differential GNSS) - decimetric si RTK (Real Time Kinematic) - centimetric.

Observatii in format RINEX

Receiver Independent Exchange Format (RINEX) este un format raw de schimb de date pentru sistemele GNSS prin intermediul caruia utilizatorii pot face post-procesari datelor receptionate pentru a produce un rezultat final cu o acuratete imbunatatita - de obicei utilizand date necunoscute receptorului initial precum modele imbunatatile de conditii atmosferice din timpul masuratorii. Topo Service & Partners pune la dispozitie astfel de inregistrari de date, in format RINEX, pentru post-procesare cu durate si intervale diferite.

Servicii de Postprocesare Online

Serviciile de postprocesare online vin in ajutorul utilizatorilor care nu dispun de instrumente software dedicate pentru a realiza postprocesare offline. Aceste servicii pot fi accesate prin link-ul urmator: pivot.topo-service.ro facand o cerere explicita.